Share
Controale în trafic în întreg județul; s-au dat numeroase amenzi, au fost reținute permise și certficate de înmatriculare

Controale în trafic în întreg județul; s-au dat numeroase amenzi, au fost reținute permise și certficate de înmatriculare

Poliţiştii maramureşeni au acţionat joi, 23 aprilie, pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ, atât pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare, cât şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere şi identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, echipajele de poliţie au fost prezente în Tăuţii Măgherăuş, Cavnic, Dragomireşti, Săliştea de Sus, Seini, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare, Ulmeni, dar şi pe raza de competenţă a Secţiilor de Poliţie Rurală Groşi şi Suciu de Sus.

Peste 350 de autovehicule au fost oprite. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 53 de amenzi. De asemenea, au fost reţinute, pentru viteză, trei permise de conducere şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.

Au mai fost depistate patru persoane care transportau, cu două căruţe, material lemnos pe raza localităţii Finteuşu Mic. Lemnul a fost ridicat confiscat, iar persoanele au fost identificate şi amendate.

„Precizăm că prioritatea poliţiştilor este prevenirea, nu sancționarea! Nu există un target de amenzi pe care oamenii legii să-l atingă zilnic! În schimb, poliţiştii acţionează ferm de fiecare dată când viaţa şi integritatea sau bunurile persoanelor sunt puse în pericol! Respectaţi normele legale din toate domeniile!”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu