Share
Contrabandist prins după o percheziție

Contrabandist prins după o percheziție

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat în urma unei percheziții, precum și a altor acțiuni de combatere a contrabandei aproape 17.000 de pachete cu țigări ucrainene. În 2 noiembrie, în baza unui mandat emis de Judecătoria Sighetu Marmației s-a făcut o percheziție în locuința din Sighet a unui bărbat de 33 de ani. Polițiștii de frontieră au găsit acolo 10.580 de pachete cu țigări, în valoare de 123.700 lei. Bărbatul e cercetat acum pentru contrabandă.

Tot în 2 noiembrie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au oprit în trafic pentru control, pe DN 18, în Petrova, o mașină condusă de un maramureșean de 30 de ani. În spătarele scaunelor din față și până și în spoiler s-au găsit aproape 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Un alt șofer – un ucrainean de 57 de ani – a fost prins în 3 noiembrie, în PTF Siret, având ascunse în roata de rezervă a microbuzului pe care îl conducea 380 de pachete de țigări. Șoferul a rămas fără țigări; în schimb s-a ales cu o amendă de 5000 de lei și cu interdicția de a mai intra în România vreme de cinci ani.

Şi polițiștii de frontieră din cadrul SPF Valea Vișeului au descoperit în apropierea graniței baxuri conținând 4.000 de pachete cu țigări de contrabandă. Stăteau părăsite, așa că le-au confiscat. Acum fac verificări.

Publicat în:

Lasă un comentariu