Share
Contrabanda de la miezul nopții; 8.000 de pachete cu țigări ucrainene au fost confiscate

Contrabanda de la miezul nopții; 8.000 de pachete cu țigări ucrainene au fost confiscate

În 20 mai, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 00.00, polițiștii au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lunca la Tisa,  patru persoane care au trecut prin apa râului Tisa, transportând în spate mai multe colete voluminoase și se îndreptau spre interiorul țării.

Imediat s-a acționat pentru reținerea persoanelor, însă acestea nu s-au supus somațiilor legale prin voce, au abandonat coletele și s-au întors pe teritoriul statului vecin. Au fost informate despre eveniment și autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a cazului.

În zona respectivă au fost descoperite opt colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.000 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de 93.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală  a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Publicat în:

Lasă un comentariu