Share
Contrabandă cu țigări pe toate căile: aeriană, pe apă și pe uscat

Contrabandă cu țigări pe toate căile: aeriană, pe apă și pe uscat

La granița cu Ucraina  au fost două zile de capturi importante de țigări de contrabandă, introduse în țară pe calea aerului, pe apă și pe uscat.

Azi, la o oră după miezul nopții, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău,  au auzit dinspre frontiera cu Ucraina un zgomot specific unei drone. Au identificat traseul de zbor și, în Sarasău, augăsit un colet ce conținea 270 de pachete de țigări,  în valoare de 3.200 lei.

Ieri dimineață, un echipaj al SPF Valea Vișeului a observat mai multe persoane care transportau colete cu țigări de la malul râului Tisa către interiorul țării. Le-au somat, dar acestea au abandonat coletele, au sărit în Tisa, întorcându-se înot pe teritoriul ucrainean. La fața locului au fost descoperite 22 de colete cu țigări, ce conțineau 11.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 128.700 lei.

Altă captură importantă aparține polițiștilor din cadrul SPF Brodina: au găsit un Mitsubishi abandonat în care se aflau de 8.690 pachete țigări, în valoare de 101.600 lei.

Toate cantitățile de țigări au fost ridicate în vederea confiscării.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu