Share
Contrabanda cu țigări a trecut la recuperări

Contrabanda cu țigări a trecut la recuperări

Mult a fost de lucru la graniță în 14 mai. Polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF)Sighetu Marmației au observat mai multe persoane care transportau colete voluminoase, de la frontiera de stat către interior. Când să le rețină, acestea s-au retras în Ucraina. Au lăsat în urmă 12 colete care conțineau  6.498 de pachete cu țigări, în valoare de 77.000 de lei.

În după-amiaza zilei de 14 mai, polițiști ai ITPF Sighet de la SPF Siret au controlat un Audi înmatriculat în Polonia, descoperind în portbagaj, în portiere, precum şi în spaţii special amenajate sub roata de rezervă şi bancheta din spate  2.989 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 34.971 lei.  Autoturismul în valoare de 6.500 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat

Seara, au văzut observat în apropierea frontierei de stat un Mitsubishi Shogun, cu număr de Marea Britanie. La vederea oamenilor legii, şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Nu l-au oprit nici somațiile prin voce, nici focurile de avertisment și s-a făcut nevăzut în pădure.  În autoturismul de teren s-au găsit 14.590 pachete cu țigări în valoare de 170.700 lei.

Tot seara, dar pe o stradă din Satu Mare, polițiștii de frontieră au vrut să oprească pentru control un BMW. Șoferul i-a ignorat și a sporit viteza deplasării. Polițiștii l-au urmărit, dar n-au prins decât mașina abandonată la câteva străzi distanță. Iar în ea, au găsit 6.500 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate cu timbru duty free Ucraina, în valoare la 76.000 lei. Toate țigările au fost confiscate, iar cele trei mașini folosite la transportul lor au fost indisponibilizate.

Publicat în:

Lasă un comentariu