Share
Cinci persoane reținute pentru infracțiuni silvice (VIDEO)

Cinci persoane reținute pentru infracțiuni silvice (VIDEO)

Ieri, polițiștii maramureșeni au efectuat 12 percheziții domiciliare în Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Vișeu de Sus și Baia Mare. 13 bărbați sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, omisiunea sesizării, favorizarea făptuitorului, fals intelectual și uz de fals, fiind bănuiți că au creat un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 126.000 de lei.

La perchezițiile efectuate au fost ridicate mai multe înscrisuri. În urma administrării probatoriului, față de cinci persoane s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă.

Pe lângă polițiștii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Maramureș, la acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substante Periculoase și luptatori din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș.

Cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților, dosarul aflându-se sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Video: IPJ Maramureș

Publicat în:

Lasă un comentariu