Share
Cinci persoane date dispărute de-acasă au găsit polițiștii într-o săptămână

Cinci persoane date dispărute de-acasă au găsit polițiștii într-o săptămână

Pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii maramureșeni au făcut mai multe acțiuni și au intervenit la 209 evenimente, cele mai multe sesizate la 112.

Agenții rutieri, de pildă, au constatat 25 de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Au reţinut 72 de permise de conducere şi au și retras nouă certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au dat și peste patru cazuri de contrabandă cu țigări, așa că au mai făcut niște dosare penale. Poliţiştii au găsit și cinci persoane declarate ca fiind dispărute de la domiciliu. Printre acestea şi o minoră, de 14 ani, din Cicârlău, urmărită naţional. Fata a fost găsită de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare şi predată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

N-au lipsit nici sancțiunile contravenționale – 154 la număr, în valoare de aproape 62.000 de lei. Cât despre poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, aceștia au confiscat alcool în valoare de 4.500 de lei în cadrul unei acţiuni organizate la Seini pentru combaterea evaziunii fiscale.

Publicat în:

Lasă un comentariu