Share
Cinci incendii și o victimă ajunsă la spital

Cinci incendii și o victimă ajunsă la spital

În intervalul 27-29.07.2018, pompierii maramureșeni au intervenit în 7 situații de urgență. La Dragomirești s-a înregistrat o victimă, iar la Târgu Lăpuș o hală de producție a fost distrusă proporție de 80%.

Vineri, 27.07.  Pmpierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un container cu deșeuri. Au ars circa 100 kg de deșeuri din hârtie și s-au deteriorat circa 4 metri pătrați de perete din tablă.

Sâmbătă, 28.07. Militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit alături de pompierii voluntari din Lăpuș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de producție din Târgu Lăpuș. Flăcările au distrus hala în proporție de 80% pe o suprafață de circa 1700 mp. Au ars aproximativ 2300 de metri liniari de grinzi din lemn ● Tot sâmbătă, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru decolmatarea unui podeț și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. Pompierii din Borșa au evacuat și ei apa din subsolul unei gospodării din Borșa.

Duminică, 29.07. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit în Dragomirești, unde mansarda unei locuințe din lemn a fost cuprinsă de flăcări. Focul a mistuit circa 120 de mp din mansarda locuinței. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Dragomirești. În urma incendiului a rezultat și o victimă, în vârstă de 51 de ani, care a fost transportată la spital de către un echipaj al ambulanței ● Pompierii băimăreni au lichidat  un incendiu de vegetație pe strada Gării din Baia Mare, în care a ars vegetația uscată pe o suprafață de circa 50 mp ● Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din lemn, la care flăcările au distrus circa 58 mp.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu