Share
Chiștoace de contrabandă și mașini de furat

Chiștoace de contrabandă și mașini de furat

O băimăreancă de 46 de ani, domiciliată în Baia Mare, a fost prinsă din nou de poliţişti că vindea țigări de contrabandă. Cum era vorba de recidivă, iar la domiciliul ei s-au găsit ţigări de contrabandă în valoare de peste 3.000 de lei, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, cu propunerea de arestare preventivă.

”Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală” – promite comunicatul poliției. Îl așteptăm cu nerăbdare pe cel în care ni se va comunica  cine e șeful rețelei și ce-au făcut cu el. Altfel spus:  saltul de la chiștoacele  fără filtru la trabucuri și havane.

În mai puțin de o lună, au găsit în Nistru o mașină furată din Anglia

Ieri, poliţiştii, au identificat în Nistru un autoturism dat în urmărire de autorităţile din Marea Britanie din 27 septembrie, după ce un britanic s-a plâns că i-a fost furat. Mașina  fost depistată în posesia unui localnic.  Așa că se poate spune: ” De la Nistru la Tamisa/ Și englezu’ plânsu-mi-s-a”, semn că și ”Doina” eminesciană se globalizează.

Poliţiştii au dispus indisponibilizarea mașinii și au deschis dosar penal pentru tăinuire.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu