Share
Cazuri în care șanțul e confundat cu o bandă de circulație

Cazuri în care șanțul e confundat cu o bandă de circulație

Ieri după masă,  un băimărean care se deplasa dinspre Hideaga spre Mogoșești a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ajuns cu duba în şanţul de pe marginea drumului. Din fericire, în momentul respectiv  pe acel tronson de drum nu s-au aflat pietoni și nici alte mașini. Cum se spune, Dumnezeul bețivilor și-a făcut datoria, căci și conducătorul auto n-a pățit nimic.  E drept că a fost dus la spital, dar nu pentru îngrijiri medicale, ci pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. La etilotest ieșise o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În șanț  a ajuns și un autoturism la intrarea în Baia Sprie, dar cu o zi înainte. Nici în acest caz nu au fost victime, iar de vinăa fost numai  neatenția. (vezi foto).

Neatenția a fost de vină și la coliziunea de ieri, dintre un autoturism condus de o femeie și o mașină care ieșea din curtea unei brutării din Tăuții de Sus. Nici în acest caz nu au fost victime. A venit un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale la fața locului, fără a  mai fi nevoie de un drum până la spital.

Foto: Geani Opriș (Radare Maramureș)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu