Share
Capturi la Granița UE, în cinstea alegerilor europene

Capturi la Granița UE, în cinstea alegerilor europene

Ca țară din UE, în preziua alegerilor europarlamentare am arătat că suntem vigilenți la granița uniunii. Adică, am capturat vreo 58.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de vreo 145.000 de euro (672.000 lei)

Ieri dimineață, un echipaj al ITPF Sighet de la punctul Brodina a observat mai mult persoane care transportau niște colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul țării. Acestea nu s-au oprit nici la somațiile vocale, nici la cele șase focuri de avertisment, ci au abandonat cele 20 de colete și s-au împrăștiat care încotro. La numărătoare au rezultat  41.460 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de  485.000 lei. Lor li s-au adăugat către seară alte 13.000 pachete țigări, de aceeași proveniență, în valoare de 152.000 lei, brusc ”uitate” în zonă.

Tot ieri, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului a observat două persoane care transportau colete voluminoase, de la frontiera de stat către interior. Au fugit mâncând pământul la vederea polițiștilor, care au prins doar cele 2.996 de pachete cu țigări, în valoare de 35.000 de lei, rotunjind captura zilei de dinaintea votului europarlamentar.

Publicat în:

Lasă un comentariu