Share
Captură de 15.000 de pachete de țigări într-o singură zi (VIDEO)

Captură de 15.000 de pachete de țigări într-o singură zi (VIDEO)

Ieri la prânz, un echipaj mobil de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a vrut să oprească pentru control un BMW, care circula prin localitatea de frontieră Berbești. Însă șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea mașinii, apelând și la sprijinul polițiștilor din Ocna Șugatag. Mașina a fost blocată pe o stradă lăturalnică, iar conducătorul auto – un maramureșean de 19 ani – a fost reținut. În mașină s-au găsit mai multe colete ce conțineau 4.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 46.800 lei.

Mai pe seară,  un echipaj  de la SPF Sarasău a vrut să oprească pentru control un VW Sharan, care circula prin localitatea de frontieră Câmpulung la Tisa.  Însă șoferul  și-a continuat deplasarea în viteză spre Sighetu Marmației.  S-a trecut la urmărirea mașinii, aceasta fiind găsită abandonată pe o stradă lăturalnică din Sarasău. În autoturism,  s-au descoperit 18 baxuri cu 9.000 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 105.300 lei.

Polițiștii de la SPF Sighetu Marmației  nu au fost nevoiți să urmărească pe cineva, căci au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări, având 1.980 pachete, în valoare de 23.100 lei.

Au fost ridicate în vederea confiscării toate cele 14.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 172.200 lei, iar BMW-ul și VW Sharan-ul  au fost indisponibilizate,  în vederea continuării cercetărilor privind contrabanda.

Foto/video: polițiadefrontieră.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu