Share
Braconierii de la miezul nopții

Braconierii de la miezul nopții

Puin după miezul nopții, poliţiştii din Ocna Şugatag au oprit în Bârsana un autoturism, condus de  de un localnic (48 de ani), în care pasageri erau trei bărbați (din Sighet, Coștiui și Bârsana).  În urma controlului, poliţiştii au găsit în mașină mai multe arme de vânătoare, muniţia aferentă acestora, precum şi doi căpriori împuşcaţi.

Cei patru bărbaţi, deţinători de arme de vânătoare, ar fi participat la o partidă de vânătoare autorizată pentru alte specii de vânat, dar ar fi vânat ilegal căpriorii. Cele  patru  arme de vânătoare şi cartuşele aferente au fost ridicate în vederea efectuării unei constatări tehnico-științifice criminalistice. Autoturismul folosit la comiterea infracțiunii a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Sighetu Marmaţiei. Exemplarele din specia căprior  urmează a fi predate Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Maramureş.

”Tu, iartă-mă, fecioară – tu, căprioara mea”  – ar putea recita din Labiș cei patru bărbați. Doar că iertarea ar trebui să vină de la cei care se ocupă de dosarul penal întocmit pentru braconaj cinegetic.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu