Share
Bilanț rutier de duminică: biciclist accidentat și mașini avariate

Bilanț rutier de duminică: biciclist accidentat și mașini avariate

Weekend-ul rutier s-a încheiat aproape cum a început. Așa cum am relatat, în prima zi de weekend un biciclist a fost accidentat și a murit, iar trei mașini au fost bușite. Duminică, un biciclist s-a accidentat și două mașini au fost avariate.

Biciclistul nu a fost lovit de vreo mașină. Duminică, pe la 14.30, el traversa, pe bicicletă, strada Victoriei din Baia Mare (înspre Valea Roșie) pe trecerea de pietoni, dar a pierdut controlul ghidonului, a căzut și s-a lovit cu capul de bordură. Băimăreanul de 54 de ani a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Aseară, pe strada Pășunii din Baia Mare, un Chrysler 300, cu volan pe dreapta, și-a cam deranjat rău chiar partea dreaptă (vezi foto). În mașină se aflau o mamă și fiul ei major, care au scăpat cu bine.

Mai aproape de miezul nopții, o coliziune a avut loc în Sighetu Marmației, într-un sens giratoriu din fața unui supermarket, pe sensul de mers spre Baia Mare. Un șofer grăbit a forțat sensul giratoriu și a lovit din spate un Ford Focus. Șoferul vinovat și-a forțat și norocul, fiindcă a fugit de la locul accidentului, deși mașina lovită a fost proiectată în afara carosabilului, iar șoferul ei a fost rănit și transportat la spital. Astfel și-a adăugat acuzației de vătămare din culpă și pe cea de părăsire, fără acordul poliției, a locului accidentului cu victimă.

Foto: Eugen Teodor Vacar (Radare Maramureș)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu