Share
Bilanț îngrijorător pentru o singură zi: patru accidente rutiere, cu 11 răniți

Bilanț îngrijorător pentru o singură zi: patru accidente rutiere, cu 11 răniți

Ziua de ieri a început dis de dimineață cu un accident rutier, a continuat cu două în perioada prânzului și s-a încheiat cu unul la ceas de seară.  Așa că bilanțul zilei de ieri e unul  îngrijorător: 4 accidente rutiere, 7 mașini implicate, 11 răniți, din care trei au rămas internați în spital.

Ieri, după prânz, un bărbat de 43 de ani din Dragomireşti conducea un autoturism din Călinești spre Bârsana. Chiar în centrul localităţii Călineşti,  a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un băimărean. În urma impactului, o femeie de 34 de ani, pasageră în auto acroşat, a fost transportată cu ambulanţa la spital, dar nu a necesitat internarea. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, la prânz , în  Copalnic, o localnică de 31 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, prin faţa unui autobuz oprit în coloană la semafor și  a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, condus de un băimărean de 29 de ani. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Dar accidentul cel mai grav, soldat cu cinci victime  și  90 de minute de trafic restricționat, a avut loc pe DN1C, între Recea şi Lăpuşel. În timp ce conducea o autoutilitară spre Lăpuşel pe o porţiune de drum în aliniament, un băimărean de 62 de ani a pătruns pe contrasens. A intrat în coliziune cu o altă autoutilitară care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 38 de ani din Săcălăşeni. În urma impactului, cei doi șoferi şi alte trei persoane, pasagere în cele două autovehicule, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Doi bărbaţi –  unul în vârstă de 34 de ani din Coruia şi altul de 37 de ani din Sighetu Marmaţiei – au rămas internaţi sub supraveghere medicală.

Pentru a creion exact imaginea rutieră a zilei de ieri, trebuie menționat și și accidentul care a avut loc tot ieri, dar dimineața devreme, între Groși și Cărbunar, din care au rezultat patru răniți ușor, niciunul dintre ei neavând nevoie de internare. Cu excepția șoferului din mașina acroșată în acest accident ( care avea 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat),  niciunul dintre conducătorii auto implicați nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto:  Daniel Naghi (Radare Maramureș)

Publicat în:

Lasă un comentariu