Share
Bei mai mult, ai curaj și dai în mașina poliției. Bei mai puțin, dai în gard

Bei mai mult, ai curaj și dai în mașina poliției. Bei mai puțin, dai în gard

Aseară,  polițiști din serviciul de patrulare, au făcut semn de oprire pentru o   mașină care circula prin Boiu Mare. Femeia de la volan o fi considerat că nu-i frumos să fie oprită de niște bărbați după ora 22.00 și a continuat deplasarea, ba chiar a ”șters” puțin autospeciala de poliţie. A fost urmărită și  prinsă. . S-a constat că este vorba de o femeie din Boiu Mare care, pe lângă cei  55 de ani, mai avea și o concentraţie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri dimineață, un băimărean de 49 de ani conducea un SUV Kia pe strada 9 Mai din Baia Mare;atâta doar că-l mâna pe sens interzis. La intersectia cu strada Agriculturii a intrat in coliziune cu VW,  condus regulamentar de un băimărean mai mic cu un an decât cel din Kia,. După impact, SUV-ul a intrat  în stâlpul de beton al unui gard, care a avariat serios botul mașinii. VW a „scăpat” cu înfundare laterală, dar șoferul fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris”, pentru investigatii medicale.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar soferul care a pătruns pe contrasens aparatul a arătat o concentratie mică – de 0,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cum ar veni, dacă ai băut mai mult, ești mai curajos și dai și în mașina poliției. Ai băut mai puțin, dai în ce ți-e mai la îndemână: mașină civilă sau/și gard.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu