Share
Tineri din Săcălășeni, prinși în flagrant cu pachetele de canabis

Tineri din Săcălășeni, prinși în flagrant cu pachetele de canabis

Ieri dimineață  (8 noiembrie) poliţiştii au prins în flagrant delict doi bărbaţi din Săcălășeni, care au preluat două colete  dintr-un microbuz ce efectua transport internaţional de persoane. Coletele veneau din Spania și conțineau aproximativ 4,5 kg de canabis.   Cei doi bărbaţi au fost conduşi cu mandat la DIICOT – B.T. Maramureş, coordonatorul acțiunii.

Sub coordonarea procurorilor DIICOT  – și sprijiniţi de un echipaj canin din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Cluj Napoca –  polițiștii au efectuat, ulterior, trei percheziții domiciliare, la locuințele folosite de cei doi bărbaţi. La percheziția din Săcălăşeni, polițiștii au descoperit într-o anexă o cultură indoor de canabis. Au fost ridicate pentru cercetări câteva sute de grame de canabis şi o instalaţie improvizată pentru plante de canabis, crescute într-un cort.

Pentru trafic de droguri de risc, prin introducerea în ţară fără drept, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept şi cultivare de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept, unul dintre cei doi,  V. H., un tânăr de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore,   urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu