Share
Aveau și n-aveau permis

Aveau și n-aveau permis

Joi seara, polițiștii au oprit pe strada Cuza Vodă din Seini un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, care a prezentat pentru verificări un permis eliberat de autorităţile din Marea Britanie. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că, de fapt, acesta nu deține permis de conducere. Un alt bărbat (36 de ani) a fost depistat de poliţişti pe bulevardul Independenţei din Baia Mare. Acesta avea permisul de conducere reţinut din aprilie 2018, când a comis o altă infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Joi dimineața, un bărbat de 43 de ani, din Onceşti, conducea mașina prin localitate în stare de ebrietate. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De altfel, ieri, 14 martie, au fost oprite pentru verificări 130 de autoturisme, iar pentru neregulile găsite poliţiştii au aplicat 53 de amenzi, în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Au fost ridicate și cinci certificate de înmatriculare.

Publicat în:

Lasă un comentariu