Share
Autospecială de poliție implicată într-un accident în Sighetu Marmației. Două persoane au ajuns la spital

Autospecială de poliție implicată într-un accident în Sighetu Marmației. Două persoane au ajuns la spital

În jurul orei 10.50, polițiștii din Sighetu Marmației au fost solicitați prin SNUAU 112 să intervină la un accident rutier produs pe strada Bogdan Vodă din oraș.

Din primele verificări, politistii au identificat patru autovehicule care au fost implicate în accident. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane care au fost transportate la spital. Acestea au suferit traumatism cranio-cerebral acut, respectiv contuzie cervicală. Polițiștii se află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

ACTUALIZARE – „Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 59 de ani, care a condus un autoturism nu a păstrat distanța de siguranță față de o autospecială de poliție care circula in fața lui, moment în care a intrat în coliziune cu aceasta. Impactul a generat tamponarea în lanț a patru autoturisme care au fost avariate. Polițiștii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Polițiștii continuă cercetările”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu