Share
Au primit amenzi cât nu  făcea valoarea țigărilor pe care le transportau

Au primit amenzi cât nu făcea valoarea țigărilor pe care le transportau

Polițiștii din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit, ieri, 29 mai, în apropierea frontierei de stat, șase colete abandonate care conțineau 3.237 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 37.800 lei.

Tot ieri, în jurul orei 17.00,  polițiștii ITPF Sighetu Marmației de la punctul Vicşani-feroviar au efectuat un control în trenul de călători internațional ce intra în România, pe ruta Vadu Siret – Suceava. În podul unui vagon au fost descoperite 2.580 de pachete ţigări de proveninență ucraineană, în valoare de 3.870 lei. Acestea aparțineau unui cetăţean român, G.A. (54 de ani). Țigările au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat cu 7.000 lei.

Trei ore mai târziu, în jurul orei 20:00, s-a prezentat în PuPTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, românul P.G. (de 30 de ani), aflat la volanul unui autoturism Renault Kangoo. În peretele stânga spate al mașinii au fost găsite 190 pachete cu ţigări. Marfa a fost confiscată, iar bărbatul a primit amendă de 5.000 lei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu