Share
Au făcut accidente având alcoolemie de 1,91 și 1,22 la mie

Au făcut accidente având alcoolemie de 1,91 și 1,22 la mie

Aseară, în jurul orei 20.00, un bărbat de 43 de ani care conducea mașina dinspre Săcălășeni spre Cătălina a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi s-a oprit într-un șanț. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie transportat la o unitate medicală. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

Un alt accident s-a produs în Bârsana. În timp ce patrulau pe DC Valea Morii, poliţiştii au observat un autoturism avariat, iar lângă acesta a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din localitate. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu partea dreapta faţă a mașinii într-un gard din beton, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Rezultatul aparatului etilotest a fost 1,22 mg/l de alcool în aerul expirat.

Și un maramureșean de 41 de ani, din Săliștea de Sus, a fost prins conducând, pe DJ 186, în timp ce avea o alcoolemie de 0,96  mg/l  alcool pur în aerul expirat. În plus, acesta nu avea nici permis.

Toți bărbații s-au ales cu dosare penale.

Publicat în:

Lasă un comentariu