Share
Atenție: Se dau amenzi după ora 23.00! Chefurile sunt interzise!

Atenție: Se dau amenzi după ora 23.00! Chefurile sunt interzise!

Aproximativ 150 de polițiști maramureșeni, sprijiniți de alte structuri teritoriale ale M.A.I. și polițiști locali sunt la datorie, în noaptea dintre ani.” Polițiștii vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, anunță IPJ Maramureș. Redăm informarea lor!

„De asemenea, polițiștii maramureșeni vor acorda o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid -19.

Vă reamintim faptul că sunt interzise desfășurarea de petreceri sau organizarea de evenimente private, precum mese festive, în spații închise sau deschise.

În toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-5.00, cu excepția deplasărilor în interes profesional, pentru asistență medicală, precum și pentru alte motive justificate prevăzute de lege.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere.

Nu uitați de asemenea că pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur împotriva virusului SARS-CoV-2 este nevoie să purtați masca de protecție, să vă spălați sau să vă dezinfectați cât mai des mâinile și să păstrați distanța fizică față de alte persoane.

De asemenea, va recomandam ca în noaptea de Revelion, să folosiți cu precauție articolele pirotehnice și sa manifestați atenție sporită pentru a preveni accidentele cauzate de folosirea necorespunzătoare a acestora!

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș transmite tuturor cetățenilor urări pentru un An Nou plin de bucurii, împliniri și multă sănătate!”, au atras atenția reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu