Share
Altă zi, alți doi maramureșeni prinși cu alcoolemie în trafic; unul a produs și accident

Altă zi, alți doi maramureșeni prinși cu alcoolemie în trafic; unul a produs și accident

Ieri, 21 octombrie, poliţiştii rutieri au identificat doi bărbaţi care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai exact, în Seini a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat.

În Baia Mare poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Pășunii din municipiu. La faţa locului au identificat un bărbat de 63 de ani, care a condus un scuter, proprietate personală, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un autoturism parcat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduşi la spital unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Publicat în:

Lasă un comentariu