Share
Alături de ofiţerul Vis, polițiștii au oferit premii câștigătorilor concursului „Pandemia nu fură copilăria!” (GALERIE FOTO)

Alături de ofiţerul Vis, polițiștii au oferit premii câștigătorilor concursului „Pandemia nu fură copilăria!” (GALERIE FOTO)

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş a organizat concursul „Pandemia nu fură copilăria!”. Întrucât poliţiştii au primit în jur de 100 de lucrări, desene şi compuneri, toate despre povestea pandemiei trăită pe propria piele, nu a fost deloc uşoară deliberarea câştigătorilor.

Într-un final s-a stabilit ca cele patru premii să ajungă la:

  • Giulia Alexandra Ormenişan, 7 ani, din Borşa;
  • Adelina Coroian, 8 ani, Baia Mare;
  • Andreea Antonia Andreicuț, 9 ani, Baia Mare;
  • Roberta Luciana Pop, 10 ani, Sălsig.

Pentru că 1 Iunie este despre veselie, bucurie, momente speciale, poliţiştii, aşa cum au promis, au ajuns azi cu premiile la cei patru la câştigători, însoţiţi de ofiţerul patruped Vis. Iar bucuria copiilor a contat enorm pentru oamenii legii, care la rândul lor au retrăit un episod din magia copilăriei.

„Felicitări tuturor copiilor şi părinţilor care şi-au încurajat şi sprijinit copiii în a participa la acest concurs! La mulţi ani, dragi copii, să fiţi sănătoşi, bucuroşi şi să vă vedeţi toate visele realizate!” – transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Cele patru fete s-au bucurat foarte tare că au câștigat:

  • „Mulţumesc din suflet pentru frumosul premiu şi pentru frumosul gest de a veni organizat ca să mi-l înmânaţi. A fost emoţionant!” – spune Roberta;
  • „Aţi făcut un copil super fericit! Vă mulţumim din suflet!” – a precizat mama Andreei;
  • „Vă mulţumesc pentru bucuria extraordinară pe care i-aţi făcut-o elevei mele! Sunteţi speciali prin faptul că aţi făcut un suflet fericit!” – a transmis învățătoarea Adelinei.

Lasă un comentariu