Share
Actualizare: Violență extremă: Un bărbat din Rogoz și-a înjunghiat în abdomen propriul frate

Actualizare: Violență extremă: Un bărbat din Rogoz și-a înjunghiat în abdomen propriul frate

Seară agitată, miercuri, 7 octombrie, în Rogoz, sat aparținător al orașului Târgu Lăpuș. Un bărbat și-a înjunghiat propriul frate, după ce s-au luat la harță.

Conform surselor noastre, totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 20.30. Un tânăr în vârstă de aproximativ 25-35 de ani a pus mâna pe cuțit și și-ar fi înjunghiat fratele mai mare, de aproximativ 30-40 de ani, în zona abdomenului. Victima ar fi fost transportată de urgență la UPU Baia Mare, în timp ce agresorul ar fi fost condus de polițiști la audieri. La fața locului s-au deplasat criminaliștii.

ACTUALIZARE – „Azi, 7 octombrie, ora 20.08, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz și persoana banuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani. Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro

Lasă un comentariu