Share
Actualizare: Tentativă la omor la început de an: O femeie din Sighetu Marmației a fost snopită în bătaie de proriul soț. Cauza, alcoolul excesiv

Actualizare: Tentativă la omor la început de an: O femeie din Sighetu Marmației a fost snopită în bătaie de proriul soț. Cauza, alcoolul excesiv

Polițiștii din Sighetu Marmației au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, după ce au fost sesizați despre faptul că o femeie din municipiu a fost victima acestor infracțiuni.

Faptele au fost sesizate prin SNUAU 112 aseară, la ora 20:42. „Primele verificări efectuate la fața locului au relevat faptul că o femeie de 36 de ani a fost agresată de către soțul său de 39 de ani. Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan și al stării de ebrietate în care se afla agresorul.

Victima, care a suferit leziuni corporale în urma agresiunii, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar față de agresor a fost dispusă măsura internării la Spitalul din Sighetul Marmației”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE – Referitor la incidentul de violență în familie produs aseară la Sighetul Marmației, facem precizarea că în urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect ințepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viața și integritatea fizică și necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. „În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, a informat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform unor surse, scenele de groază s-ar fi petrecut în fața celor doi copii minori. Aceștia se află acum în grija bunicilor. Scandalurile ar fi făcut parte din rutina familiei, existând un trecut al amenințărilor. Aceleași surse menționează faptul că, de această dată, bărbatul și-a rănit soția cu un cuțit la nivelul unui plămân. Ca atare, victima a trebuit operată de urgență. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu