Share
Actualizare 3: Intervenție dificilă: Turist rănit în Munții Maramureșului. Ninge și drumul este înghețat (VIDEO ȘI FOTO)

Actualizare 3: Intervenție dificilă: Turist rănit în Munții Maramureșului. Ninge și drumul este înghețat (VIDEO ȘI FOTO)

Seara de sâmbătă, 28 noiembrie, a adus o nouă intervenție a Salvamont Maramureș. Prin 112, a fost semnalat faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, aflat într-o drumeție în Munții Maramureșului, s-a accidentat la picior.

Accidentul s-a produs undeva la aproape 1 km de Vf Farcău, o zona in care se poate ajunge doar la pas, fiind necesara o deplasare a echipei de salvare de aproximativ 2 ore.

Echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș se deplaseaza urgent in zona in care va face jonctiunea cu apartinatorii care au coborât pentru a gasi semnal telefonic ca sa anunte agentiile de salvare despre accident.

ACTUALIZARE – Echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures a ajuns la apartinatori. Conditiile meteo sunt dificile (ninge si drumul e înghețat) accesul auto din acel loc fiind practic imposibil asa ca salvatorii montani se vor deplasa la accidentat pe jos cu echipamentele de salvare.

ACTUALIZARE 2 – Spre locul in care se afla accidentatul a plecat inclusiv echipa de suport a SPJ Salvamont Maramureș pentru a asigura transportul in cele mai sigure conditii. Transportul accidentatului, dupa ce echipa de prim raspuns va ajunge si ii va acorda primul ajutor, se va face cu ajutorul targii UT2000 pana la intrarea in localitatea Repedea unde echipajele medicale vor avea acces auto.

ACTUALIZARE 3 – Accidentatului i-a fost acordat primul ajutor si a fost transportat cu targa UT2000 si predat echipajului SMURD Viseu venit in sprijin.

Misiune incheiata cu succes. Salvatorii montani se retrag la baza Salvamont Vișeu, au anunțat reprezentanții SPJ Salvamont Maramureș.

Vezi video AICI și AICI!

DirectMM.ro

Foto deschidere – arhivă

Foto galerie interior – Salvamont Maramureș, intervenția din această seară


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu