Share
Actualizare 2: Tragedie în Maramureș: Partidă de vânătoare sfârșită prost! Un bărbat de 71 de ani a decedat după ce a fost împușcat (VIDEO ȘI FOTO)

Actualizare 2: Tragedie în Maramureș: Partidă de vânătoare sfârșită prost! Un bărbat de 71 de ani a decedat după ce a fost împușcat (VIDEO ȘI FOTO)

Partidă de vânătoare sfârșită groaznic în Maramureș. Salvamontiștii au fost solicitați, prin 112, să intervină, după ce, în zona Sighetu Marmației, „La Lopeți”, se află un bărbat în vârstă de 71 de ani (inițial s-a vehiculat 64), împușcat cu multiple plăgi, instabil și cu semne vitale extrem de slabe.

Accesul la accidentat, pe o porțiune de mai bine de 3 km si jumatate se poate face doar cu autoutilitare 4×4. Echipajele de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures s-au deplasat in zona mentionata. In zona mai sunt prezenti si colegii de la Ambulanța Sighetu Marmației. Avand in vedere situatia accidentatului comunicata de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Tg Mures.

ACTUALIZARE – Salvatorii montani au ajuns impreuna cu echipajul de la Ambulanta Sighetu Marmației si cu echipajul de la Politia Sighetu Marmației la victima la ora 08.40.

Din pacate victima prezenta leziuni si plagi incompatibile cu viata fiind găsită decedată. Dupa protocolul care se instituie in astfel de cazuri, salvatorii montani vor proceda la extragerea si transportul victimei pana la echipajul IML dupa care se vor retrage in baza Salvamont.

ACTUALIZARE 2 – „Azi, 05 octombrie, ora 07.25, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare si-a împușcat accidental colegul, in vârstă de 71 de ani. Din păcate în urma leziunilor suferite victima a decedat.

Gepostet von Salvamont Maramures am Montag, 5. Oktober 2020

Din verificările efectuate până în acest moment, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați se aflau la vânătoare în locul numit „La Lopeți” din municipiul Sighetu Marmației, fără a deține autorizație în acest sens. Bărbatul de 66 de ani este deținător legal de arme și muniții de vânătoare. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Gepostet von Salvamont Maramures am Montag, 5. Oktober 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu