Share
Accidente de weekend: Un minor și un bărbat au ajuns la spital după ce au fost loviți de mașini; un tânăr beat s-a izbit de poarta unui imobil

Accidente de weekend: Un minor și un bărbat au ajuns la spital după ce au fost loviți de mașini; un tânăr beat s-a izbit de poarta unui imobil

Ieri la ora 19:30, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi că pe Bulevardul Decebal din municipiu a avut loc un accident de circulaţie cu victime.

Un tânăr de 18 ani, din Baia Sprie, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un pieton, un bărbat de 65 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătorului auto şi de  1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, la ora 15:34, poliţiştii din Ocna Şugatag au fost sesizaţi că pe D.J. 186 B de pe raza  localităţii Ferești s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, iar autorul accidentului a părăsit locul producerii acestuia.

Un autoturism care circula din direcţia Sighetu Marmaţiei spre Corneşti a acroşat un minor în vârstă de 13 ani.

Imediat după comiterea  accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei. La scurt timp acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 46 de ani, din Corneşti. Acesta a refuzat testarea  cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital de părinţii săi, pentru efectuarea unor investigaţii medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08:00, la sediul Secției de Poliție Rurală Sarasău s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că la data de 25.10.2020, în jurul orei 03:00, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 19 de pe raza localității Sarasău.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma evenimentului a rezultat vătămarea pasagerului.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Azi noapte, la ora 02:05, poliţiştii din Şişeşti au fost sesizaţi prin 112 că în localitatea Dăneşti a avut loc un accident de circulaţie.

Șoferul unui autoturism, un tânăr de 23 de ani, din Şindreşti, a intrat în poarta unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă din oraşul Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Publicat în:

Lasă un comentariu