Share
Accident grav la ieșirea spre Groșii Băii și altul mortal în Tăuții Măgherăuș

Accident grav la ieșirea spre Groșii Băii și altul mortal în Tăuții Măgherăuș

Traficul e, practic, blocat la ieșirea din Baia Mare înspre Groși, datorită unui grav accident de circulație petrecut în această seară, în apropiere de  Castel Transilvania. A fost un impact puternic, în urma căruia o mașină a ieșit în decor. Au fost și persoane încarcerate. La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, poliție și ambulanță. Două persoane  -pasageră în autoturisme – au fost descarcerate și transportate la spitalul Județean. Cum una dintre mașini a lovit un stâlp de electricitate, au apărut scurtcircuite și pericol de incendiu, iar pompierii au avut de rezolvat și această problemă.

 

Traficul era blocat și pe Dura, datorită unui accident mortal, petrecut  în orașul Tăuții Măgherăuș la câteva sute de metri după intersecția de la aeroport (sensul spre Satu Mare).  O persoană a murit după ce a fost lovită de o mașină. Sensul spre Baia Mare e redirecționat pe o ruta ocolitoare, care iese în zona aeroportului.

 

Imagini:   Melania Iulia-Dobrican, Adrian și Maria Pop, Alex Costin (Radare Maramureș)

DUMBRAVEI-EMINESCU, după accidentul rutier, 29.09.2018

Multă treabă au avut pompierii sâmbătă seara la intersecția străzilor Dumbravei cu Mihai Eminescu din Baia Mare. După descarcerările de la accidentul rutier, au avut treabă și cu un potențial incendiu, ce putea fi generat la un stâlp al rețelei de tensiune (Video: Adrian și Maria Pop).

Publicată de Direct MM pe Sâmbătă, 29 Septembrie 2018

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Face primarul din Tautii Magheraus multe lucruri bune,dar e nesiguranta totala pe drumurile si trecerile de pietoni,din localitate.Ce sa mai vorbim de Baia Mare,iar intersectia Fabricii cu Europa,Europa cu Eminescu,e un chin fara sensuri giratorii.De fapt pe acolo a avut loc si accidentul.Pacat ca cei de la Carla’s Dreams nu au cantat ceva si despre nesiguranta de pe trecerile de pietoni din oras!

    Răspunde

Lasă un comentariu