Share
Accident cu răniți și blocaj în Cărbunari

Accident cu răniți și blocaj în Cărbunari

Nu se mai termină accidentele. Astăzi, înainte de 15.00. pe DN 19, la km 12+700,  în Cărbunari  circulația a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră. La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, unul de pompieri și două de poliție. Din declarațiile martorilor, cauza accidentului ar fi o neacordare de prioritate de către șoferul unui microbuz. După primele informații primite de  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, aceasta a anunțat pe pagina sa de socializare că  o persoană ar fi decedat. După vreo două ore , informația a fost actualizată: ”din fericire, nu sunt decedați printre victime, o persoană a fost transportată la spital în stare gravă”

 

Ulterior cercetările poliției au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul. Un tânăr de 19 ani, din Dumbrăvița, conducea o autoutilitară pe o stradă neasfaltată din Cărbunari. La intersecția cu DN 18B nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate autoturismului condus pe direcția Baia Mare –Târgu Lăpuș de către  un tânăr de 27 ani, din Târgu Lăpuș. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, unul fiind proiectat în şanţ. În urma accidentului, conducătorul auto în vârstă de 19 ani şi o pasageră din mașina condusă de acesta, în vârstă de 18 ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Conducătorii auto au  fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind  zero în ambele cazuri.  Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: DRDP Cluj

 

 

Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Romani nu sunt învățați sa conduca pe drumuri bune ,mai bine cu gropi si asa sunt obligați sa respecte viteza la condițiile de drum. .

    Răspunde

Lasă un comentariu