Share
Accident cu cinci victime, provocat de un borșean fără permis și băut zdravăn, care a lovit inclusiv mașina poliției

Accident cu cinci victime, provocat de un borșean fără permis și băut zdravăn, care a lovit inclusiv mașina poliției

Aseară, în jurul orei 22.00, pe strada Victoriei din Borşa, un șofer de 53 de ani a pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers, intrând în coliziune chiar cu o autospecială de poliţiei, condusă regulamentar de un agent de poliţie de 22 de ani. După impact, autospeciala de poliţie a fost proiectată în şanţul din partea stângă.Un autoturism, condus de borşean, a acroşat o mașină din spatele autospecialei de poliţie, condusă regulamentar de un băimărean de 46 de ani.

Cei trei conducători auto și două pasagere – una de  22 de ani, din mașina poliției și alta de 47 de ani, din autoturismul care a pătruns pe contrasens – au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest. Bărbatul care a provocat producerea accidentului avea o concentraţie de 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Poliţiştii au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Borşa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Publicat în:

Lasă un comentariu