Share
A rulat cu 153 km/h  prin Baia Mare

A rulat cu 153 km/h prin Baia Mare

Pentru unii conducători auto, s-au dovedit a fi rele cele trei ceasuri de sâmbătă, din intervalul 8-11.00, când poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele de circulaţie din municipiu și județ. În Baia Mare,  21 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză, din care 16 pentru depăşirea vitezei legale cu peste 41-50 km/h. Amenzile aplicate depăşesc suma de 16.000 de lei. Recordul aparține unui băimărean de 30 de ani, înregistrat cu viteza de 153 km/h pe strada Europa,  în zonă în care viteza admisă era de 70 km/h. A rămas și fără permis.

Nici în județ nu a lipsit ceasul rău ● La Bârsana, un tânăr de 23 de ani conducea un moped neînmatriculat şi fără să deţină permis de conducere ● La Călineşti, conducătorul unui tractor implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, a refuzat prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei ● La Asuaju de Sus, un bărbat de 56 de ani conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, având 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat ● La Vişeu de Sus o tânără de 18 ani a fost depistată de poliţişti la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să  deţină permis de conducere.

Publicat în:

2 Comentarii în această postare

  1. Nesiguranta totala in traficul din municipiu,datorita indiferentei autoritatilor locale,total paralele cu nevoiele cetatenilor.In zona scolilor si a gradinitelor nu avem restrictii de viteza dar avem restrictii la 30 Kkm/h in zonele rezidentiale a stabilor de la Primarie si nu numai.Adica e pericol sa nu-i fie calcata pisica vreunui sef din administratie,iar pe langa trecerile de pietoni din zona scolilor nu avem nici macar indicatoare de presemnalizare.Sa mai vorbim de viteze cand vezi idioti care circula in oras cu peste 150 km/h.Accidentul de la Buzesti confirma ca la autoritati idioate,care nu gasesc solutii pentru siguranta in trafic,numarul idiotilor din trafic e fara masura.Pacat doar ca mor oameni nevinovati.

    Răspunde
    • Daca primarul zilnic ar trece cu copilul pe vreo trecere de pietoni,in drum spre scoala,ar constientiza si pericolul.Asa cu fundul in masina,nu-ti dai seama de pericolul si nesiguranta din trafic.Ce sa mai vorbim ca inca exista treceri de pietoni in sensurile giratorii sau ca in zona benzinariilor din oras,nici nu-ti dai seama unde ar trebui sa fie trotuarul sau trecerea,unde e domeniul public si unde e domeniul privat al respectivei benzinarii.E de apreciat ca noua benzinarie de pe b-dul Bucuresti e ca la Carte,trotuare,zebra si alveole.Asa da,civilizat.Pe cand si la celalalte benzinarii,executate fara astfel de cerinte.

      Răspunde

Lasă un comentariu