Share
16 accidente rutiere, cu 14 răniți – bilanțul maramureșean al săptămânii trecute

16 accidente rutiere, cu 14 răniți – bilanțul maramureșean al săptămânii trecute

În perioada 19–25 noiembrie a.c., poliţiştii maramureşeni au intervenit la 168 evenimente și infracțiuni de natură judiciară sau privind siguranța publică și rutieră, cele mai multe semnalate prin  112. Poliţiştii au organizat acţiuni cu efective lărgite şi au aplicat 56 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.200 lei.

În  acest au fost identificate trei persoane dispărute de la domiciliu și au fost depistate 17 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A 18-a urmează a fi identificată, după ce unei tinere i s-a furat portofelul. Sâmbătă, tânăra a sesizat poliţia că vineri seara, în intervalul orar 18.00–19.00, în timp ce se afla într-un centru comercial din Baia Mare, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras portofelul pe care-l purta în poşetă. Valoarea prejudiciului este de 1.200 lei

 Au fost reținute 60 permise de conducere și 30 certificate de înmatriculare

Săptămâna trecută,  poliţiştii rutieri din trafic au intervenit pentru cercetarea a 16 accidente rutiere produse pe raza județului, în care au fost rănite  14 persoane.  S-au constatat 16 infracțiuni rutiere, din care 9 pentru consum de alcool și  au fost reținute 60 permise de conducere și 30 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă

Publicat în:

Lasă un comentariu