Share
Starea pârtiilor la Cavnic. S-a deschis și Roata 2

Starea pârtiilor la Cavnic. S-a deschis și Roata 2

Azi, 8 ianuarie, administratorii SuperSki Cavnic au anunțat că au deschis și pârtia Roata 2. „Pârtia rămâne deschisă atât timp cât reușim să menținem traseul de urcare practicabil. Ca să fie deschisă cât mai multe zile, accesul celor cu snowboardul este interzis pe instalația de urcare Roata 2 până ce ninge și reușim să avem suficientă zăpadă ca să amenajăm un strat consistent pe urcare”, au arătat administratorii.

Oficialii de la SuperSki au anunțat și starea pârtiilor. Roata 1 este de patru stele, cu 40 cm de zăpadă, Pârtia Albastră (ultima porțiune) este de cinci stele, cu 45 cm de zăpadă, iar Roata 2 este de cinci stele, cu 45 cm de zăpadă. Practic, sunt deschiși trei din cei șase kilometri de pârtie. Sunt deschise Roata 1, ultima porțiune din Pârtia Albastră, respectiv varianta de coborâre de la Roata 1, Școala de ski, Roata 2, zona de începători, urcarea cu banda rulantă și pârtia de sănii.

Ca instalații sunt deschise telescaunul de la Roata 1, banda rulantă și teleschiul de la Roata 2. Programul anunțat de administratori este de la 09.00 la 21.00 în perioada 8-11 ianuarie. În ceea ce privește pârtia Icoana, administratorii au anunțat, pe rețelele de socializare, că așteaptă iubitorii de sporturi de iarnă la distracție.

Cavnicul este inclus pe lista celor mai bune stațiuni de iarnă din țară, întocmită de publicația life.ro, alături de Straja, Sinaia, Rânca, Predeal, Transalpina Ski Resort ori domeniul schiabil Șureanu. (C.Ț.)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu