Share
S-au pus în vânzare online biletele pentru meciul România – Spania, din preliminariile Euro 2020

S-au pus în vânzare online biletele pentru meciul România – Spania, din preliminariile Euro 2020

Vineri, 19 iulie, FRF a dat startul vânzării biletelor la cel mai așteptat eveniment fotbalistic al toamnei, partida România – Spania, din preliminariile EURO 2020. Meciul este programat pe Arena Națională, în 5 septembrie, cu începere de la ora 21:45.

Biletele sunt disponibile exclusiv online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile sunt următoarele:

  • Peluze, inel 3 – 35 lei
  • Peluze, inelele 1 și 2 – 40 lei
  • Tribune, inel 3 – 80 lei
  • Tribune, inel 2 – 100 lei
  • Tribuna 1, inel 1 – 120 lei
  • VIP albastru – 400 lei
  • VIP roșu – 600 lei

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, CNP-ul, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București și 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei.

Al doilea joc al tricolorilor din luna septembrie, cel cu Malta, va avea loc pe 8 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Biletele costă între 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune) și sunt disponibile, de asemenea, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Și pentru acest meci vor exista opțiunile print-at-home, precum și reducerile în zona dedicată familiilor cu copii.

Sursa: FRF

Lasă un comentariu