Share
Derby-ul Minaur – Dinamo se va desfășura fără spectatori

Derby-ul Minaur – Dinamo se va desfășura fără spectatori

Autoritățile române au interzis activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat. Este vorba de evenimente care se desfășoară fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a precizat oficialul. Măsura intră în vigoare chiar de azi.

Acest lucru înseamnă, de exemplu, că meciurile de fotbal se vor desfășura fără spectatori, iar spectacolele mari vor fi anulate. „Știm și ne cerem scuze că această măsură va produce, poate, unele nemulțumiri sau un disconfort, dar consider că în acest moment sunt măsuri necesare pentru prevenire și sperăm că o să avem înțelegerea tuturor celor care sunt implicați”, a spus secretarul de stat.

În ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș, cea de duminică la amiază, s-a decis ca meciul să se dispute fără spectatori. Aceasta este decizia și CS Minaur trebuie să se supună – au anunțat oficialii clubului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Se transmite la tv?

    Răspunde

Lasă un comentariu