Share
Până în 16 august, program de lucru cu publicul prelungit la Pașapoarte

Până în 16 august, program de lucru cu publicul prelungit la Pașapoarte

Până în 16 august, program de lucru cu publicul prelungit la Pașapoarte

În perioada 24 iunie -16 august,  programul de lucru cu publicul la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș  este: 8.30 – 18.30.   Programul a fost prelungit  pentru a asigura capacitatea operațională de înregistrare și soluționare a cererilor de eliberare a documentelor de călătorie.

”Analiza comparativă efectuată, prin raportare la numărul de cereri preluate în perioada 1 iunie – 20 iunie, a arătat că se  impune prelungirea programului, pentru a se evita aglomerarea la ghișeele serviciului sau/și a duratei de așteptare la ghișee. Măsura privește și punctele de lucru mobile din municipiul Sighetu Marmației și orașul Borșa, unde programul este  10.00 -17.00, în conformitate cu programările online” – a precizat prefectul Vasuile Moldovan.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș își desfășoară activitatea cu mai multe ghișee:

  • două ghișee pentru programările efectuate online pe platforma epasapoarte.ro
  • un ghișeu pentru eliberarea documentelor de călătorie
  • două ghișee sunt deschise pentru programul de lucru cu publicul, în funcție de numărul de solicitări/de ordine de la sediul instituției de pe strada Aleea Școlii din Baia Mare, respectiv la cele două puncte mobile din  Sighetu Marmației și  Borșa.

Zilnic, în medie, angajații serviciului preiau aproximativ 120 de cereri pentru eliberarea pașaportului.

Cetățenii pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existând posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme decât termenul comunicat la depunerea solicitării. Solicitanții pot opta pentru posibilitatea ca pașaportul simplu electronic să fie expediat prin poștă.

       

Lasă un comentariu