Share
Cum se reglează geamurile termopan pe timp de iarnă VIDEO

Cum se reglează geamurile termopan pe timp de iarnă VIDEO

Tâmplăria termopan este probabil cea mai utilizată în momentul de față, însă nu toată lumea știe că aceasta are două moduri de reglare, unul pentru iarnă și unul pentru vară.

Dacă iarna, simți că bate vântul pe lângă geam, poate ar trebui să verifici modul în care sunt reglate. În regimul de iarnă, geamul termopan păstrează mai mult timp aerul cald în interior. În regimul de vară, cerceveaua este mai puțin strânsă, permițând libera circulație a fluxurilor de aer, potrivit Adevărul.

Geamurile sunt setate de către specialistul care le montează. Dar la schimbarea sezonului ar trebui să intervină din nou. Dar operațiunea nu este atât e dificilă și poate să o facă orcine.

Iată ce ar trebui să faceți pentru a regla geamurile termopan corect:

– verificați dacă există curenți de aer. O modalitate simplă de a face acest lucru este să aprindeți o lumânare și să o țineți pe lângă rama geamului. Dacă lumânarea se înclină sau se stinge, atunci există un curent de aer.

– identificați șuruburile de reglare. Aceste șuruburi se află de obicei în partea de jos a ramei geamului, în dreptul garniturii de cauciuc.

– utilizați o cheie imbus pentru a roti șuruburile. Pentru a strânge șuruburile, rotiți-le spre dreapta. Pentru a le slăbi, rotiți-le spre stânga.

– rotiți șuruburile câte puțin la fiecare dată. Nu este necesar să le strângeți sau să le slăbiți prea mult.

– verificați din nou dacă există curenți de aer. Continuați să reglați șuruburile până când eliminați complet curenții de aer.

Sursa foto: https://termorep-bucuresti.blogspot.com/

Video: DCI Doors & Windows


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu