Share
Tabără de schi adaptat pentru persoanele cu dizabilități, la Cavnic. Ana Maria Brânză va participa la eveniment

Tabără de schi adaptat pentru persoanele cu dizabilități, la Cavnic. Ana Maria Brânză va participa la eveniment

Cea de-a șaptea tabără de schi adaptat persoanelor cu dizabilități va avea loc între 4 și 8 martie, la Cavnic. Organizatorii anunță că Ana Maria Brânză va schia alături de beneficiarii taberei. Evenimentul este organizat de Asociația Caiac Smile și va avea loc pe pârtia Icoana din Cavnic.

Tabăra este organizată în parteneriat cu Somipress România, SuperSki Cavnic, Pârtia Icoana Cavnic și Centrul de Închiriere ”Fulg de nea”. Echipa asociației sătmărene va fi prezentă în fiecare dintre aceste zile pe pârtie, între orele 10:00 – 14:00.

Persoanele cu diferite tipuri de dizabilități, indiferent de natura lor, care doresc să participe la activitățile de la Cavnic, fie că au mai schiat sau vor fi la prima experiență de acest fel, sunt invitate să se înscrie prin completarea acestui formular de pe siteul găsit aici.

Ana Maria Brânză, multiplă campioană mondială, europeană și olimpică la scrimă și consilier al președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român va fi prezentă pe pârtia Icoana de la Cavnic în toate zilele evenimentului. De altfel, sportiva a participat la mai multe tabere de acest fel și, de-a lungul timpului, s-a implicat în susținerea persoanelor cu dizabilități sau a celor provenite din medii defavorizate care au participat la activitățile sportive.

Peste 600 de persoane cu dizabilități au schiat deja, în acest sezon, alături de antrenorii Caiac SMile


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu