Share
”Splendoarea iernii prin ochi de copil”: Concurs de desene și colaje în Vișeu de Sus

”Splendoarea iernii prin ochi de copil”: Concurs de desene și colaje în Vișeu de Sus

În Vișeu de Sus se organizează și în acest an Concursul de desene și colaje „Splendoarea iernii prin ochi de copil”, precum și Simpozionul „Artterapia – limbajul universal al copilăriei”.

Evenimentele se adresează preşcolarilor, elevilor și cadrelor didactice din învăţământul special şi învăţământul de masă.

În cadrul evenimentelor este organizat un concurs de desene și colaje pentru preșcolari și elevi, cu tema ”Iarna”. Se acceptă orice dimensiune și tehnică de lucru. Pe spatele lucrării se vor scrie, cu majuscule: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa/grupa, şcoala, numele, prenumele și adresa de mail a cadrului didactic coordonator, localitatea, județul. Lucrările trimise rămân în proprietatea organizatorului.

Lucrările vor fi expuse la Casa de Cultură Vișeu de Sus, iar expoziția va fi deschisă vineri, 9 decembrie. Cele mai frumoase desene și colaje vor fi premiate.

Lucrările sunt așteptate până luni, 5 decembrie, la adresa : Casa de Cultură Vișeu de Sus, str. 22 Decembrie, nr. 3, Vișeu de Sus, Maramureș, cu specificația ”Pentru concursul ”Splendoarea iernii prin ochi de copil”. Acestea pot fi depuse și personal, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă, zilnic, în intervalul orar 9.00 – 14.00.

Contact : prof. Angela Kolozsvari – kolozsvari_angela@yahoo.com, tel: 0740085073 sau prof. Maria Șimon – maria_simon35@yahoo.com, tel : 0742178996.

Fiecare profesor coordonator va primi, în format electronic, diplomă de participare.

Manifestarea este organizată de Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă, în parteneriat cu autoritățile locale, Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vişeu de Sus.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu