Share
Săptămâna europeană a sportului va fi marcată și la Sighet; Se fac înscrieri pentru “Marmația Cross”

Săptămâna europeană a sportului va fi marcată și la Sighet; Se fac înscrieri pentru “Marmația Cross”

Săptămâna europeană a sportului va fi marcată și la Sighetu Marmației, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile practicii sportive și ale activității fizice regulate.

Autoritățile locale aderă la inițiativa Comisiei Europene, astfel că în perioada 23-30 septembrie vor avea loc mai multe activități sportive, în organizarea Clubului Sportiv Municipal, sub mottoul „BeActive”.

Săptămâna Europeană a Sportului la Sighet este centrată în jurul a două teme, care să atragă toate categoriile de public: sport în aer liber și sport în cluburi sportive. Printre evenimentele desfășurate în cadrul acelei săptămâni se numără: competiții de fotbal, baschet, atletism, volei, tenis de masă. Activitățile propuse de voluntarii și partenerii CSM Sighetu Marmației sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Seria evenimentelor sportive va debuta sâmbătă, 23 septembrie, cu “Marmația Cross”, o competiție care își dorește să alinieze la start copii, părinți și bunici dornici să socializeze și să conștientizeze cât de importanta este mișcarea la orice vârstă.

Crosul se va desfășura pe Aleea pietonală Corneliu Coposu. Înscrierile au loc în perioada: 18 – 22 septembrie. Se pot face aici sau pe email-ul csmsighet@gmail.com, precum și telefonic: 0745 571 090 – prof. Oros Melinda. Doritorii se mai înscrie și la fața locului.

Categoriile de vârstă
I – II – F/M
III – IV – F/M
V – VI – F/M
VII – VIII – F/M
IX – XII – +20 ani – F/M

Program de concurs:

09:00 – înscrierile la fața locului ( Aleea Pietonală)
09:15 – Validarea concurenților
09:30 – Eliberarea numerelor de concurs pe categorii de vârstă
10:00 – Start categoria open
10:15 – Start clasele V-VIII
10:40 – Start clasele I-IV
11:30 – Festivitate de premiere în parcul Grădina Morii

Participarea este deschisă (legitimați sau nelegitimați), iar clasamentul se va face pe categorii de vârstă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu