Share
Să fim din nou copii: Spectacol de 1 iunie susținut de elevii Școlii Populare de Artă Baia Mare

Să fim din nou copii: Spectacol de 1 iunie susținut de elevii Școlii Populare de Artă Baia Mare

Secția Școala Populară de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, în parteneriat cu Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară vă invită la spectacol în Muzeul Satului din Baia Mare, în data de 1 iunie, începând cu ora 18.00.

Muzica, dansul, artele plastice și voia bună sunt ingredientele spectacolului de final de an școlar 2020 – 2021 al elevilor Școlii Populare de Artă Baia Mare. Elevii îndrumați de profesorii coordonatori își vor demonstra virtuozitatea și ne vor arăta tot ce au învățat în acest an școlar, într-un spectacol unic.

Pe scena amenajată în pitorescul ”Sat de pe deal” vor evolua cursanții de la clasele de canto popular, muzică ușoară, saxofon, coregrafie și, nu în ultimul rând, orchestra școlii. Iar elevii clasei de arte plastice vor vernisa o expoziție cu cele mai spectaculoase lucrări, dovedindu-și creativitatea plastică.

Invitați speciali în cadrul acestui spectacol sunt elevii Școlii Populare de Arte Satu Mare, care vor susține patru momente artistice.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu