Share
Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 21-25 septembrie

Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 21-25 septembrie

Săptămâna aceasta, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici, la tineri și la publicul adult.

Miercuri, 21 septembrie, de la ora 19.00, va avea loc ultima reprezentație a spectacolului ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve. Având premiera în plină pandemie, spectacolul a trecut de la repetiții online, la a se juca în condiții de distanțare și cu restricții, apoi a revenit la regimul normal, reușind cu toate acestea să primească o nominalizare pentru debut în regie, la Gala Premiilor Uniter din 2021. Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 80 minute, preț bilet: 20 lei (întreg) / 10 lei (cu reducere).

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii ”Albă ca zăpada”, regia Kovacs Ildikó. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute, preț bilet: 7 lei.

Duminică, 25 septembrie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari se joacă spectacolul ”ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu.
Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 75 minute, preț bilet: 20 lei (întreg) / 10 lei (cu reducere).


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Ciuclan Ileana

    Cine beneficiază de reduceri ?si cum procedezi in caz ca beneficiezi de reduceri ?se poate face abonament la teatru ?

    Răspunde

Lasă un comentariu