Share
Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș găzduiește trei evenimente inedite în această săptămână

Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș găzduiește trei evenimente inedite în această săptămână

Săptămâna aceasta, reprezentanții Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș vă invită la trei evenimente inedite.

În 30 mai, de la ora 18:00, va avea loc Baia Mare Fashion Show, ediția a II-a, „Forme și simboluri” – eveniment organizat de Rotary Club Baia Mare și Rotaract Baia Mare.

În acest an scopul proiectului este strângerea de fonduri pentru dotarea Colegiului de Arte din Baia Mare, oferind elevilor un spațiu modern pentru prezentarea lucrărilor de artă. Intrarea se face pe baza unei donații minime de 150 lei. Pentru detalii – 0744 197 127 (Laura Rusu, Rotary Club Baia Mare) sau 0723 169 576 (Oana-Alexandra Chirilă, MJIA MM).

În 31 mai, ora 13:30, se va desfășura „Evrei din Maramureș. 80 de ani de la deportare” – activitate de comemorare a victimelor deportărilor din 1944 susținută de Asociația Maramureș Heritage. Intrarea este liberă, iar prezentarea este destinată persoanelor peste 12 ani.

Pe 1 Iunie, ora 11:00 – Drepturile copilului pe înțelesul tuturor – activitate pentru întreaga familie despre istoria copilăriei și drepturile copilului susținută de muzeograf dr. Oana-Alexandra Chirilă și organizată cu sprijinul Salvați Copiii. Intrarea liberă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu