Share
”La trap” – o tabără pentru copii și cai

”La trap” – o tabără pentru copii și cai

Ȋn perioada 18 (ora 18.00) – 25 iunie 9ora 7.00), în Baia Mare, va avea loc tabăra ”La trap”, o tabără de poveste  – despre cai, aventură, emoţii, jocuri terapeutice de grup cu cai, maniere –  cu  activităţi de educaţie nonformale  pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor, cu vârste între 6 – 12 ani. Totul va culmina cu un bal elegant și rafinat. Multe dintre informații sunt cam englezite – de la bootcamp-ul în care se pune accent pe leadership, până la activităţile indoor si outdoor. Faptul că în mod declarativ se vorbește despre țelul urmărit – ”dezvoltarea inteligenţelor multiple (naturalistă, kinestezică, spaţială, socială, lingvistică, muzicală, logică, emoţională)”, de care se va ocupa o echipă interdisciplinară, cu o experienţă vastă în activităţi pentru copii – ne face să credem că tabăra vizează un segment de clienți care au bani, dar n-au timp de copii. Și pentru care un limbaj mai sofisticat e mai convingător decât o românească sadea, care s-ar potrivi foarte bine la o combinație cu caii, fie ei și din  leadership-ul cabalin.

Iată și echipa de implementare, cu uimitoare competențe care nicicum nu-și găsesc corespondent autohton:

  • Oana Rogoz  – psiholog Kleine Schule (nu dădea bine să spună ”școală mică”), dezvoltare personală, detector de emoţii (iată omul-aparat!) şi însoţitor de drum în călătoria spre sine (o chestie – să recunoaștem – foarte tare)
  • Bianca Nesiu-Bedreag  (trainer, expert în educaţie non-formală, vicepreşedinte Kleine Schule, preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015)
  • Simona Mitrea – specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, preşedinte Kleine Schule (am trecut de la patru la trei specializări)
  • Irina Opincaru – trainer, sociolog, cercetaș  (idem)
  • Ema Jentea – Jocheu profesionist  (una – specializare,  dar bună)
  • Miky Doican – trainer, iscusită ȋn a da sens rapid ȋnvăţării (numai trainer era de-a dreptul banal)
  • Teatrul Municipal Baia Mare
  • Centrul de Echitație și Hipoterapie “Băița” (ultimele două, așa, mai la coadă, că doar sunt din provincie!)

Pentru mai multe detalii: Simona Mitrea (coordonator Bootcamp CEO&Founder Kleine Schule) 0721 790 840.

Când veți afla prețul de pornire al taberei – 1.450  lei pentru 6 zile ce nu includ transportul, dar includ cazarea, 3 mese și 2 gustări pe zi, plus  program educaţional – veți înțelege de ce o chestiune frumoasă  și utilă în fond e îmbrăcată în atâtea prețiozități.

 

 

Lasă un comentariu