Share
La Muzeul Satului din Baia Mare: A IV-a ediție a Festivalul “Repere, Mituri, Identități”

La Muzeul Satului din Baia Mare: A IV-a ediție a Festivalul “Repere, Mituri, Identități”

După trei ediții reușite ale festivalului “Repere, Mituri, Identități”, care au adus publicului băimărean și nu numai o serie de evenimente culturale ce s-au derulat în aer liber, în incinta Muzeului Satului, Teatrul Ararat deschide stagiunea 2020-2021 cu o a IV-a ediție a acestui festival, mai specială și mult mai complexă.

„Această a IV-a ediție va cuprinde pe lângă spectacole de teatru și expoziții și proiecții de filme. Astfel, începând cu duminică, 19 iulie, îi așteptăm pe toți iubitorii de frumos, în fiecare sfârșit de săptămână (duminica și/sau sâmbăta), începând cu ora 20:00, la Muzeul Satului. Serile vor debuta cu vernisaje ale unor expoziții, vor continua cu spectacole de teatru si se vor finaliza cu proiecții de filme. Picturile care vor compune expozițiile vor putea fi văzute și, eventual, achiziționate, timp de o săptămână, până la deschiderea următoarei expoziții”, explică organizatorii.

Pentru informații suplimentare: 0723 275 912, 0740 043 136 sau pe site-ul www.teatrulararat.ro. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Faceți-vă rezervări din timp!

Foto: arhivă

Lasă un comentariu