Share
La Memorialul Durerii de la Sighet se lansează cartea ”Iuliu Maniu în jurnalul lui Corneliu Coposu. O reinterpretare a istoriei”

La Memorialul Durerii de la Sighet se lansează cartea ”Iuliu Maniu în jurnalul lui Corneliu Coposu. O reinterpretare a istoriei”

Vineri, 2 februarie, la ora 11:00, în sala de conferințe a Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetu Marmației va avea loc lansarea cărții ”Iuliu Maniu în jurnalul lui Corneliu Coposu. O reinterpretare a istoriei” de Dan Pavel.

În afară de autor vor lua cuvântul: conf. univ. dr. Gheorghe Mihai Bârlea și Ion-Andrei Gherasim, președintele executiv al Fundației Corneliu Coposu.

Evenimentul este organizat de Fundația Academia Civică și Fundația Corneliu Coposu şi va fi moderat de dr. Andrea Dobeș.

„Modul în care „Sfinxul din Bădăcin” a interacționat cu marile personalități, felul în care își gândea acțiunile, analiza
lucidă și critică a propriului trecut, și mai ales felul în care a acționat în diferite împrejurări cruciale pentru România, toate aceste și-au pus amprenta asupra tânărului învățăcel. A fost o școală politică cu un singur mentor și un singur discipol. Și ce poate fi mai fascinant decât o școală politică pentru un singur om?” – Dan Pavel.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu