Share
Insieme Music Festival: Trei zile de muzică ușoară și populară în Baia Mare

Insieme Music Festival: Trei zile de muzică ușoară și populară în Baia Mare

În perioada 24-26 mai, la Teatrul Municipal Baia Mare se va desfășura Festivalul Național de Muzică Ușoară și Populară – Insieme Music Festival.

”Asociația Culturală pentru Muzică și Suflet Insieme organizează prima ediție a festivalului Insieme Music Festival. Cu o experiență de 10 ani în șlefuirea talentelor care ne-au trecut pragul, am decis ca prin acest festival să realizăm o rampă de lansare a tinerelor voci din întreaga țară.

Prin participarea la mai multe festivaluri de gen cu proprii elevi am învățat și ne-am creat idei inedite pentru acest eveniment. Este un proiect care se naște din dorință dar care se va susține cu multă muncă și dăruire.Fiind un eveniment cultural, va trezi interesul iubitorilor de muzică dar și al celor care iubesc copiii și frumosul. De aceea ne dorim promovarea în Mass-Media și transmiterea lui în mediul on-line pe rețelele de socializare.

Acest eveniment are ca scop întâlnirea talentelor, dar va fi și un prilej de cunoaștere și dezvoltare personală a fiecărui concurent,prin mediul social pe care îl vom crea. De asemenea, ne dorim să avem alături în juriu personalități și nume sonore care să ridice calitatea acestui festival la rang de excelent.

Și pentru că știm cât de important este audio-vizualul atât pentru concurenți dar și pentru public, scena în sine va fi un adevărat spectacol: lumini, ecran Led, fum greu dar și cu un sunet impecabil care să transmită emoția din vocea fiecărui concurent. Vom invita alături de noi să participe școli de renume cu elevi valoroși care își vor arăta măiestria și pe care dorim să-i motivăm și cu premii în bani, substanțiale. Aceste premii dorim să contribuie la susținerea lor ca mici artiști în pregătirea muzicală necesară”, transmit organizatorii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu