Share
În acest weekend: La Teatrul de Vară din Baia Mare va avea loc spectacolul de improvizație „ImproVshow Silver”

În acest weekend: La Teatrul de Vară din Baia Mare va avea loc spectacolul de improvizație „ImproVshow Silver”

Duminică, 26 septembrie, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară din Baia Mare va avea loc spectacolul de improvizație „ImproVshow Silver”, ultima reprezentanție din cadrul celei de a V-a ediții a Festivalului „Repere, Mituri, Identități”.

Organizator este Teatrul Ararat, iar partener principal Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare. Intarea este liberă.

Organizarea și desfășurarea în aer liber a Festivalului Național al Artelor “Repere, Mituri, Identități” este permisă cu participarea a cel mult 1.000 de spectatori și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un comentariu